Revivalová hvězda – Black Sabath revival

Skvělý revival britské temně-metalové legendy Vás přivede do varu nejen výborným, autentickým zvukem a zpěvem, ale také věrným ztvárněním hlavní tváře kapely – Ozzyho Osbourna

Rocková legenda – Hudba Praha

Tato formace která v polovině 80 let vznikla jako pokračování úspěšné byť následné zakázané kapely Jasná páka. Hudebně se kapela prezentuje především melodickými, chytlavými rockovými písněmi s potemnělými texty vycházejícími přímo ze života. Výrazným charakteristickým rysem jsou, jako u Jasné páky, dívčí vokály. Zásadní místu v projevu Hudby Praha mají také saxofony a klávesové nástroje. Mezi hlavní hity kapely patří: Máma- táta, Časy zlý, Marijuana, Divoký srdce aj. Můžete se těšit na zajímavý rockový Hudební mix v podání vynikajících muzikantů.

Něco pro mladý – Rybičky 48

Česká pop-punková jednička je v posledních letech hodně v kurzu a vyprodává jeden klub za druhým, po celé naší matičce vlasti. Je to celkem ulítlá parta kluků alá Green Day, pohybující se ve vodách punk-rocku, punk-popu. Texty jsou jednoduchý a vtipný, hudba svižná a energická, klukům to perfektně šlape. Proto když jsem se rozhodoval o tom jak náš festival oživit a omladit, tak Rybičky byly jasná volba. Je jasný, že tahle hudba nesedne každýmu, obzvláště „starším ročníkům“ pravověrných rockerů, ale festivaly jsou i o tom že každej si tam najde to svoje a já věřím že tahle kapela má i u nás spoustu fanoušků kteří ji přijdou podpořit a že bude příjemným oživením našeho Bigbítu.

K2(kádvě)

Dívčí trio Ká dvě není třeba fanouškům Křenovskýho bigbítu příliš představovat. Jejich loňské noční vystoupení u nás zanechalo výborný dojem a mělo dobrý ohlas i u Vás fanoušků. Takže jen pro doplnění : holky vydaly nové, česky hrané album „Odejdeš“, které jim pokřtil Petr Janda a které aktuálně propagují na svém turné. Vydání alba doplnily holky také vydáním videoklipu k písni „Růžová“ který určitě stojí za shlédnutí.